PRO KB in actie voor KWF

 

 

Projectweek Kunst&Cultuur voor het KWF!

 

een stukje van Lian en Tishira, twee bikkels van de 24 uurs challenge!

We hebben de eerst dag schema en voorbereidingen gemaakt voor de 24 uur challenge. Toen de 24 uur challenge begon moet 2 personen fietsen op hometrainer. En de rest moest de spullen klaarleggen voor de avond en ondertussen mini opdrachtjes doen. Als het 6 uur is gaan we eten en de leerlingen hebben meegeholpen met het eten maken en hebben samen alles opgeruimd. Rond om 9 uur was een voetbal wedstrijd. En ondertussen werden er hapjes uitgedeeld .Rond in de nacht waren er veel mensen erg moe. Sommige mensen waren in slaap gevallen en hadden moeite met opstaan als ze moesten fietsen een half uur. Daarna de volgende ochtend hadden we zoveel spierpijn en kontpijn. En de laatste half uur moesten Tishira en ik fietsen en en daarna werden de diploma’s uitgerijkt en dan was het klaar.

 

Workshop sponsorloop:

een groep leerlingen heeft zich tijdens de projectweek in het zweet gewerkt voor het KWF. Zij trainden een aantal dagen om uiteindelijk binnen een uur een zo groot mogelijke afstand te rennen. Daarnaast moesten zij zelf op zoek gaan naar sponsors om geld bij elkaar te rennen.

Naast het geld dat werd opgehaald met de sponsorloop hebben we ook nog tijdens de expositie geld opgehaald met de verkoop van bidons.

 

 

 

 

 

< Terug