Koken voor genodigden (dienstverlening)

Dinsdag: 22-1-19  

Klas: OT1 (door Kyle)

10:15 begonnen we met klas OT1 te koken met ze allen. We maakte: pitabroodjes met avocado en kip, gevulde tomaten met quinoa, mini lasagne, spiesjes van gehaktballetjes met pindasaus, 3x makkelijke pinchos, gevulde Mexicaanse broodjes en soesjes met geitenkaasmousse.

Iedereen hielp elkaar en gingen met ze allen koken. We hadden 7 verschillende gerechten gemaakt in 2 uur en 15 minuten met 12 kinderen 3 begeleiders.

De mensen die kwamen eten die kwamen uit: Portugal, Roemenië, Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Polen. We hebben in het kook lokaal van meester Hans gekookt. Na dat we hadden gekookt hebben we alles netjes in de kantine gezet en we hadden de tafel gedekt en daarna gingen ze eten toen vonden ze al het eten lekker. Daarna vroegen ze in het Engels of ze een rondleiding mochten krijgen door de school. Dat hadden we gedaan ze vonden het heel mooi dat wat de kinderen maken dat in de school wordt opgehangen, ze vonden het ook bijzonder dat de school zo groot is en zo veel soorten lokalen heeft en wat we daar doen. 

  

< Terug