Vacature docent AVO

wtf 0,8 – 1,0

Werk je eenmaal op PrO Almere, dan wil je niet meer weg. Daar zijn de leerlingen té leuk voor. Onze bijzondere doelgroep is open en oprecht en zoekt de verbinding met jou. Het is de reden dat we zo weinig verloop hebben in ons fijne team. Wil jij ook van buitengewone waarde zijn? Solliciteer dan nu!

Over PrO Almere
PrO Almere geeft praktijkonderwijs waar de leerlingen ver mee kunnen komen. De jongeren op onze school leren door te doen. Op onze drie locaties besteden we aandacht aan alles wat de leerlingen tegenkomen in de praktijk van het wonen, werken, vrije tijd en burgerschap. We proberen de realiteit zo goed mogelijk te benaderen om onze leerlingen echt voor te bereiden op een zelfstandig bestaan in de maatschappij. Jij levert daar met lessen AVO (Algemeen Vormend Onderwijs) een belangrijke bijdrage aan.

Over het team
Op PrO Almere sta je er nooit alleen voor. Als nieuwe docent word je gekoppeld aan een collega die je wegwijs maakt. Op de locaties werken we intensief met elkaar samen. Zo starten en eindigen we op een informele manier gezamenlijk de werkdag. In de school is er ondersteuning van een orthopedagoog, zorgcoördinator en pedagogische coach. En je werkt samen met de collega’s van de andere locaties van PrO Almere. We delen kennis en ervaringen om onze leerlingen waar nodig onderwijs op maat te bieden. Zíj staan voorop.

Over jouw ontwikkeling
Het grote voordeel van het werken voor een groot bestuur als ASG is dat er veel mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen. Op de ASG Academie is er een keuze uit wel 85 cursussen en opleidingen. Vanuit school denken we met je mee. Je krijgt alle ruimte om jezelf én het onderwijs te ontwikkelen. Werken op een praktijkschool geeft die vrijheid: jouw ideeën zijn meer dan welkom. PrO Almere is innovatief en continu in ontwikkeling. We werken nauw samen met bedrijven in de regio voor bijvoorbeeld stages en gastlessen. Het afgelopen jaar werd een van onze innovatieve trajecten bekroond met de onderwijsprijs van Flevoland.

Jij hebt:

  • Een PABO-diploma of een diploma docent Nederlands of een andere passende docentenbevoegdheid op zak
  • Een groot hart voor de leerlingen
  • Gevoel voor humor
  • Een flinke dosis enthousiasme
  • Relativeringsvermogen.

Wij beloven: 

  • Een fijne werkplek waar je je snel thuis voelt
  • Werkdagen van 8.00 tot 16.45 uur
  • Leuke teamactiviteiten
  • Inschaling volgens CAO VO
  • Een tijdelijke aanstelling met zicht op een vast contract na twee jaar.
Kennismaken?
Word je blij van deze vacature? We maken graag kennis. Stuur je sollicitatie voor maandag 16 januari via de sollicitatiebutton op deze pagina. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Tessa Lafèbre via info@proalmere.asg.nl of 036 – 5336194. Of neem een kijkje op: www.proalmere.nl

Het overleggen van een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.